Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

A Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar diplomaátadó ünnepsége

 

A Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar 2023. február 2-i diplomaátadó nyilvános tanácsülésén negyven végzős hallgató vette át okleveles faipari mérnöki, faipari mérnöki, ipari termék- és formatervező mérnöki, mechatronikai mérnöki, okleveles építész, okleveles műszaki menedzseri, gazdaságinformatikus és okleveles könnyűipari mérnöki diplomáját prof. dr. Magoss Endre dékántól.

Az ünnepség elején prof. dr. Alpár Tibor rektorhelyettes úr és prof. dr. Magoss Endre dékán úr is megtartotta ünnepi köszöntőjét.

PLU_6590.JPG

A 2022/2023. tanév I. félévében Rétfalvi Péter doktorjelölt védte meg sikeresen doktori disszertációját, Dr. Németh Róbert professzor úr, a Cziráki József Doktori Iskola vezetője előterjesztette a doktoravatást, majd az eskü letétele után prof. dr. Alpár Tibor a Soproni Egyetem Rektora és Szenátusa nevében ünnepélyesen és szeretettel doktortársává fogadta a jelenlévő doktorjelöltet.

A diplomaátadó nyilvános tanácsülésen hallgatói kitüntetések átadására is sor került.

A Soproni Egyetem Rektora Rektori Dicséretben részesítette Pristyák László faipari mérnöki alapszakos hallgatót tanulmányi eredményei és kiemelkedő közösségi munkája alapján, melyeknek a kar többi szakja között kiváló integráló szerepe is van.

A Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar dékánja Dékáni Dicséretben részesítette Márton Dániel faipari mérnököt, aki tanulmányai mellett aktívan vett részt a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar közösségi életében, valamint nemzetközi konferencián tartott tudományos előadással is öregbítette a Soproni Egyetem hírnevét.

PLU_6647.JPG

A dicséretek átadása után elérkezett az oklevélátadás pillanata, a hallgatók az eskütétel után egyesével vették át diplomájukat a dékán úrtól és fogadták gratulációját. A diplomák ünnepélyes átadása után a végzettek nevében Bánszky Attila faipari mérnök köszönte meg az Egyetem valamennyi dolgozójának áldozatos munkáját és önzetlen segítségét, amit a képzésük ideje alatt nyújtottak.

 

Cikk nyomtatása E-mail